Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور استان‌های صداوسیما در اختتامیه همایش مکتب سلیمانی به تشریح ۱۴ کلمه پرتکرار در وصیتنامه سردار سلیمانی و راز محبوبیت و تأثیرگذاری ایشان پرداخت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی دارابی در آیین اختتامیه نخستین همایش علمی رسانه و مکتب سلیمانی که در سالن همایش‌های بین‌المللی رسانه ملی برگزار شد با تشکر از اهتمام دانشگاه سازمان صدا و سیما و سایر برگزارکنندگان این همایش اظهار کرد: این رویداد مهم رسانه‌ای نقش مهمی در تبیین دیدگاه‌ها، مواضع و شناخت بیشتر و بهتر از سردار سلیمانی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تشکیل دبیرخانه دائمی و بین‌المللی شدن این همایش با حضور اساتید برگزیده دانشگاهی امری ضروری است که پیشنهاد می‌کنم در این زمینه بررسی‌های لازم صورت بگیرد.

معاون امور استان‌های سازمان صداوسیما با بیان اینکه تحلیل محتوای وصیتنامه شهید سلیمانی یکی از مهم‌ترین منابع برای شناخت افکار، اندیشه‌ها و منظومه فکری این شهید والامقام است گفت: در تحلیل محتوای وصیتنامه حاج قاسم سلیمانی 14 مسئله باید مورد توجه قرار گیرد، مسائلی همچون تبعیت از اهل بیت(ع)، دین‌مداری، دفاع از دین، دفاع از مظلوم، حفظ نظام، حفظ ایران اسلامی، تأکید بر ولایت فقیه، همراهی با امام و رهبری، دوری از تفرقه، اخلاق‌مداری در عرصه سیاست، قدرشناسی از امنیت جامعه، بزرگداشت شهدا و خانواده آنها و تربیت عالی و دینی که همگی جزو شاخصه‌های اصلی شخصیتی و سیره شهید قاسم سلیمانی به شمار می‌رفتند.

دارابی با بیان اینکه 14 کلمه پر تکرار در وصیت‌نامه این شهید بزرگوار وجود دارد گفت: اسلام، ولایت فقیه، مردم و ملت، جمهوری اسلامی، حق و حقیقت، ایران، امید، عمل، عشق و خانواده از جمله این مواردند.

معاون امور استان‌های رسانه ملّی با طرح این پرسش که راز محبوبیت و تأثیرگذاری شهید سلیمانی چه بوده است عنوان کرد: در پاسخ باید گفت در تاریخ انسان‌های بسیاری هستند و امروز هم وجود دارند که در عرصه‌های مختلف شهرت ملی و جهانی داشته‌اند اما از میان آنها تعداد اندکی به درجه مقبولیت اجتماعی نائل شده‌اند، شهید سلیمانی بی‌تردید قهرمان بزرگ، سردار محبوب برای ایرانیان و انسان‌های آزاده جهان است.

وی افزود: خداباوری، اخلاص و تواضع  فروتنی، عطوفت و محبت، منطق و عقلانیت، خدمت بدون منت به مردم، بصیرت، شجاعت، خودباوری و اعتماد به نفس، که در برگیرنده هویت فردی شهید سلیمانی‌اند، راز مقبولیت اجتماعی او بوده‌اند.

دارابی به دیگر ویژگی‌های بارز شهید سلیمانی پرداخت و گفت: از جمله این خصوصیات می‌توان به عملکرد فراجناحی، استکبار ستیزی، انقلابی‌گری، ولایت‌پذیری، دشمن‌شناسی، وظیفه‌شناسی و در یک کلام، فرزند زمان خویش بودن اشاره کرد.

معاون امور استان‌های صداوسیما با بیان اینکه نیاز امروز ما به شهید سلیمانی فراتر از آن چیزی است که گمان می‌بریم خاطرنشان کرد: برپایی نکوداشت، بزرگداشت، همایش، میزگرد، ساخت مستند و سریال، اختصاص پایان نامه‌های دانشگاهی و نیز انتشار کتاب و مقالات مختلف در سطح داخلی و منطقه‌ای و جهانی کاری بس ضروری است که برعهده ما است.

وی با تأکید بر اینکه در عرصه حکمرانی و نظام مدیریتی کشور نیاز امروز ما به سلیمانی مشهود است افزود: او قدرت مدیریتی و رهبری بالایی داشت به طوری که از گروه‌های کوچک و نامتحد، اجتماعات بزرگ و متحد می‌ساخت، بنابراین عقیده دارم در جنگ، مقاومت، عرصه جامعه، فرهنگ و سیاست امروز نیازمند این مردانیم.

دارابی با بیان اینکه شهید سلیمانی همه گرایشات سیاسی درون نظام را محترم می‌شمرد اما جامعه را به مثابه یک خانواده تلقی می‌کرد گفت: او همواره از مسئولان و مدیران کشور می‌خواست با مردم چون پدری مهربان رفتار کنند. 
دارابی 40 تکه کردن پازل عرصه رقابت سیاسی را امری نکوهیده نزد شهید سلیمانی برشمرد و گفت: او خط‌کشی‌ها و مرزهای نادرست سیاسی را که نیروهای انقلاب را از هم جدا می‌کرد برنمی‌تافت زیرا فراتر از جریانات سیاسی موجود می‌اندیشید و عمل می‌کرد.

معاون امور استان‌های صدا و سیما مدیریت کارآمد را یکی از ویژگی‌های بارز شهید سلیمانی دانست و افزود: امروز به مدیرانی نیازمندیم که در برابر فساد قاطع و کارآمد عمل کنند، شجاع و دارای قدرت ریسک بالا در تصیمات استراتژیک و دارای نگاه راهبردی، حضور فعال در همه عرصه‌ها باشند، و شهید سلیمانی به راستی الگویی کارآمد در این زمینه است.

وی تصریح کرد: نسل جوان امروز شهدایی همچون چمران، باکری، همت، زین‌الدین، خرازی و باقری را ندیده‌اند اما این توفیق را داشته‌اند که با شهید سلیمانی هم‌دوره باشند زیرا او از نظر فضایل فردی، ویژگی‌های مدیریتی، سلوک و روش زندگی یک الگوی کامل و دست یافتنی است و به مثابه یک سرمایه اجتماعی و یک ابَررسانه در دنیای ما نقش‌آفرینی می‌کند.

دارابی شهید سلیمانی را جهانی‌ترین سردار ایرانی در عرصه مقاومت توصیف کرد و گفت: دنیا او را می‌شناسد. دوستان و آزادگان جهان او را تکریم و تعظیم می‌کنند. دشمنان انقلاب اسلامی پس از شهادت از نام و راه او هراس دارند بنابراین بر ما است که مکتب سلیمانی، راه و اندیشه و آرمان‌های او را برای حرکت در ادامه مسیر  به صورت یک برنامه مدون برای یکصد سال آینده طراحی و اجرا کنیم و به برنامه‌های کوتاه‌مدت بسنده نکنیم.

مؤدبیان: از صداوسیما انتظارِ دانشگاه داشتیم!/ امیدوارم دوباره تئاتر را به تلویزیون بیاورممحمودزاده: مجریان تلویزیون برای اصلاح فارسی حرف‌زدنشان نیازمند زمان‌اند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهید رسانه ملی تلویزیون سردار قاسم سلیمانی شهید رسانه ملی تلویزیون سردار قاسم سلیمانی معاون امور استان شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۶۹۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری گفت: شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود. او شخصیت عظیمی بود که توانست دیانت و معنویت را همراه با سیاست الهی مبتنی بر عقلانیت به خوبی تفسیر نماید. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله علی عباسی ظهر امروز در همایش عقیدتی سیاسی سپاه روح‌الله استان مرکزی که در حسینیه ستاد برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی نقطه عطف تاریخ است. انقلاب اسلامی ایران یک نعمت بزرگ الهی است که روح جدیدی بر جهان دمید. این انقلاب همچنان مدیون اندیشه‌های شخصیت‌‌های بزرگ است، شخصیت‌ها و اندیشمندانی که در نظریه‌پردازی و تنظیم مبانی فکری انقلاب اسلامی نقش مهمی ایفا کرده‌اند و استاد شهید مطهری یکی از برجسته‌ترین این شخصیت‌هاست.

وی، شهید مطهری را مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین برشمرد و افزود: شهید مطهری شخصیت عظیمی بود که توانست دیانت و معنویت را همراه با سیاست الهی مبتنی بر عقلانیت به خوبی تفسیر نماید و با زبان روز، معارف مکتبی اسلام ناب را به جامعه به ویژه جوانان بشناساند. این شهید والامقام فردی آگاه به زمان و مسلط بر دسیسه‌های دشمنان اسلام بود که با تبیین اسلام ناب، ماهیت اندیشه‌های انحرافی و خطرات اسلام التقاطی را برملا کرد.

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پاسخ شهید مطهری به اندیشه ماتریالیستی روشنفکرنماهای زمان، قوی‌ترین پاسخ بود. امروز شرایط جامعه ما نیز به گونه‌ای است که برخی جوانان به اندیشه لیبرال دموکراسی شیفتگی نشان می‌دهند بدون اینکه شناختی از آن داشته باشند. در شرایطی که حق و باطل در جامعه، دارای چهره‌هایی همسان‌اند و تشخیص حقایق برای مردم دشوار است، نیاز به جهاد فکری و معنوی وجود دارد. ما بایستی این شعارها را تحلیل و نشان دهیم که بی‌محتوا هستند.

عباسی بیان کرد: شهید مطهری از توان علمی و قلم خود برای تبیین و دفاع از آموزه‌های اسلام ناب و بالاخص مسئله حقوق زن در اسلام و مسئله حجاب و غیره استفاده و ایفای نقش کرد. در مسئله نظام زن هنوز هم با تمدن امروز چالش داریم، مقام معظم رهبری فرمودند حجاب فی نفسه چالش نبود اما دست‌هایی از بیرون تلاش دارد تا آن را به یک چالش تبدیل کند. شهید مطهری برای دفاع از اسلام با تمام وجود در صحنه بود و امروز هم میدان نزاع ادامه دارد و ما باید در صحنه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: شهید مطهری به عنوان مدافع سنگر فکری و عقیدتی به خوبی احساس مسئولیت کرد و به آن عمل کرد؛ اقدامات شایسته‌ این شهید والامقام در عرصه‌های مختلف انقلاب و تفکرات ارزشمند آن برای حل مشکلات از دلایل اصلی ترور این شهید به دست گروه‌های تروریستی بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • شهید مطهری به واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود
  • شهید مطهری به معنای واقعی کلمه روشنفکر و عارف بود/ در برابر مخالفین با سعه‌صدر و حُسن‌خلق رفتار می‌کرد
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • نکوداشت مبلّغ شهید و فقیه انقلابی دیارعلویان